Inter draait 180 graden in situatie De Vrij, maar moet geduld hebben

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

14 oktober 2022 – Als het aan Internazionale ligt, blijft Stefan de Vrij ook volgend seizoen gewoon in Milaan. Dat is opvallend, omdat het er eerder juist op leek dat zijn tijd bij de Italiaanse topclub snel ten einde zou komen. Inmiddels zou Inter echter hebben aangegeven het aflopende contract van de Oranje-international te willen verlengen. 

Inter draait 180 graden in situatie De Vrij, maar moet geduld hebben

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat meldde La Gazzetta dello Sport vrijdagochtend. Dezelfde krant schreef eind september juist nog dat De Vrij de club al in de winter mocht verlaten. Inter wilde naar verluidt doorselecteren, waarbij een contractverlenging van de dertigjarige verdediger - die net zijn basisplaats was kwijtgeraakt - niet in het plaatje zou passen. Inmiddels lijkt dat plaatje dus te zijn veranderd.

Lees ook: 'De Vrij lijkt klaar bij Inter; club denkt aan winterse verkoop'

Zijn basisplaats heeft De Vrij in ieder geval in de Serie A - hij startte wel twee keer in de Champions League tegen FC Barcelona - nog niet terug. Zijn rol in Milaan lijkt echter dus nog niet uitgespeeld. Wel zal Inter nog even geduld moeten hebben met de contractonderhandelingen. Deze wil De Vrij namelijk pas voeren nadat hij een nieuwe zaakwaarnemer heeft gevonden. De verdediger gaat zijn huidige zaakwaarnemer Rafaela Pimenta op korte termijn verlaten.

Milan Skriniar
Eerder al zal Inter om tafel gaan met Milan Skriniar, collega van De Vrij in de achterhoede van Inter. Ook zijn contract verloopt komende zomer, maar de club hoopt de Slowaak binnenboord te houden. Afgelopen zomer was hij al dicht bij een overstap naar Paris Saint-Germain, maar de Franse club wilde niet aan de vraagprijs van zeventig miljoen euro voldoen. Omdat PSG in toekomstige onderhandelingen meer salaris kan bieden dan Inter, is het nog de vraag of de aanstaande gesprekken iets zullen opleveren.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd