Opvolgster Raiola doet boekje open over De Ligt en Haaland

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

21 oktober 2022 – Rafaela Pimenta geldt min of meer als opvolgster van de eerder dit jaar overleden zaakwaarnemer Mino Raiola. De geboren Braziliaanse is bij het grote publiek relatief onbekend, maar gaf vandaag een exclusief interview aan Sky Sports Italia. Daarin ging ze onder meer in op het vertrek van Matthijs de Ligt bij Juventus, en de toekomst van Erling Haaland.

Opvolgster Raiola doet boekje open over De Ligt en Haaland

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De Ligt verruilde Juventus afgelopen zomer na drie seizoenen voor Bayern München. "Matthijs gaf aan dat het tijd was om te gaan", zegt Pimenta in het interview. "Vanaf het begin had hij een project in zijn hoofd, en hij voelde dat het tijd was voor de volgende stap." De Ligt deed in de maanden na zijn vertrek een aantal uitspraken over zijn tijd in Turijn die in de Italiaanse kranten als kritiek werden opgepakt, maar dat is volgens Pimenta geenszins het geval: "Hij is de club juist dankbaar. Hij gaf slechts zijn mening over zichzelf en maakte de balans op van zijn ervaring in Turijn."

Ook Erling Haaland behoorde tot de stal van Raiola, en wordt tegenwoordig dus door Pimenta vertegenwoordigd. Volgens haar kan de Noor het mondiale transferrecord, momenteel met 222 miljoen euro nog altijd in handen van Neymar, moeiteloos breken. "Als je zijn waarde als speler, maar ook zijn imagowaarde en die voor sponsoren optelt dan kom je zeker op een miljard.'

Hoewel ze er niet bij vermeldde of dat bedrag in euro's of Britse ponden bedoeld was, hint Pimenta daarmee op een vervolgstap in de loopbaan van de Noor. Haaland diende met Molde, Red Bull Salzburg, Borussia Dortmund en Manchester City, inmiddels vier verschillende clubs en is nog altijd maar 22. Recent doken geruchten op dat hij in zijn contract bij City een gelimiteerde transfersom zou hebben opgenomen die in 2024 actief zou worden Toch staat Pimenta zelf open voor een langer verblijf in Manchester: "Als de club vandaag wil praten over een nieuw contract, waarom niet? Altijd goed!"

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd