PEC stunt op transfermarkt en pikt ex-PSV'er Thomas op

26 oktober 2022, 16:03

PEC Zwolle heeft de komst van Ryan Thomas bevestigd. De middenvelder uit Nieuw-Zeeland, die zijn grote doorbraak in Nederland bij de Zwollenaren beleefde, heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot het einde van het seizoen. Tevens heeft PEC een optie voor een extra seizoen.

Daarmee keert Thomas na vier jaar terug op vertrouwde bodem. In Zwolle speelde Thomas zich in de kijker van PSV, waar zijn contract afgelopen zomer afliep. Thomas kampte met een zware knieblessure, waardoor hij pas sinds kort weer op het veld mag staan. Thomas speelde de afgelopen jaren uiteindelijk 48 wedstrijden in de hoofdmacht van PSV.

Bij PEC won hij de KNVB Beker en speelde hij uiteindelijk 143 wedstrijden. De achttienvoudig international is blij met zijn terugkeer. "Bij PEC Zwolle heb ik de mooiste dag uit mijn voetballoopbaan beleefd, maar niet alleen dat. Aan deze club heb ik veel te danken. Zij gaven mij bijna tien jaar geleden de kans om in Europa profvoetbal te spelen. Zwolle voelt voor mij en mijn gezin dan ook als thuis. Na ook een hele mooie periode in Eindhoven met ups en downs voel ik me sterker dan ooit en heb ik heel veel zin om weer te voetballen", vertelt hij op de clubwebsite.

PEC staat momenteel op de tweede plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Afgelopen seizoen degradeerden De Blauwvingers uit de Eredivisie.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen