Dusan Tadic noemt nederlaag pijnlijk: "Eerste helft waren we beter"

26 oktober 2022, 23:50

Dusan Tadic baalt enorm van de uitschakeling in de Champions League. De aanvoerder van Ajax slikte een 0-3 nederlaag in eigen huis tegen de Engelse topclub Liverpool. Volgens de Servische aanvaller was die verliespartij gezien het spelbeeld onnodig.

"Dit is erg pijnlijk", verzuchtte de linkspoot na afloop voor de camera van RTL 7. "Vooral omdat we de eerste helft beter waren. We kregen voldoende kansen. Ik denk dat het een heel andere wedstrijd was geweest als we de eerste goal hadden gemaakt." Steven Berghuis raakte voor rust de paal en kreeg nog een grote kans. Tadic zelf faalde oog in oog met Alisson. 

Lees ook: Ajax krijgt tien onvoldoendes

Uiteindelijk lukte het Ajax niet om te stunten tegen de Engelse topclub. "Liverpool is gewoon sterk, maar ik blijf erbij dat het een heel andere wedstrijd was geworden als wij de score vanavond hadden geopend. Nadat zij scoorden, gingen wij te veel ruimte weggeven."

Voor Ajax rest waarschijnlijk een avontuur in de Europa League. De Amsterdammers moeten daarvoor wel Rangers op de slotdag van de Champions League op afstand houden. Het verschil tussen de nummer drie en vier bedraagt drie punten. Ajax won het heenduel in Amsterdam met 4-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen