Pablo Marí reageert na steekpartij: "Voelde een ondraaglijke pijn"

28 oktober 2022, 11:15   Bijgewerkt: 28 oktober 2022, 11:21

Pablo Marí heeft voor de eerste keer van zich laten horen na de steekpartij waar hij donderdagavond bij betrokken was. De voormalig speler van NAC Breda werd in een supermarkt in de buurt van Milaan neergestoken door een verwarde man. De verdediger moet geopereerd worden aan zijn verwondingen.

Donderdag kwam het nieuws naar buiten dat er in een supermarkt meerdere mensen waren aangevallen door een verwarde man. Daarbij kwam een kassamedewerker om het leven en raakten anderen zwaargewond. Onder die gewonden was Marí, die dit seizoen door Arsenal wordt verhuurd vaan AC Monza. De verdediger werd met steekwonden overgebracht naar het ziekenhuis en is gelukkig buiten levensgevaar.

Lees ook: Heftig: voormalig NAC Breda-speler Marí slachtoffer wanhoopsdaad

Nadat zijn werkgever donderdagavond al liet weten dat het naar omstandigheden goed gaat met de ex-speler van NAC, liet hij zelf ook van zich horen. "Ik liep met mijn baby in het karretje en voelde ineens een ondraaglijke pijn in mijn rug. Daarna stak deze man een andere man in de keel. Ik heb vandaag veel geluk gehad, want ik zag iemand voor mijn ogen sterven", aldus Marí tegenover La Gazzetta dello Sport.

Arteta reageerde na duel met PSV

Marí staat eigenlijk onder contract bij Arsenal, dat donderdagavond in de Europa League speelde tegen PSV. Na de met 2-0 verloren wedstrijden reageerde manager Mikel Arteta geschrokken op het nieuws uit Milaan. De Londenaren zochten na het nieuws meteen contact met de zaakwaarnemer van de speler. "Pablo is in het ziekenhuis, maar het lijkt erop dat hij oké is", vertelde Arteta op de persconferentie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen