Derksen bespreekt actie Antony: "Ik had z'n enkels gebroken"

29 oktober 2022, 09:39

De dubbele pirouette van Antony in de Europa League-wedstrijd tegen FC Sheriff is vrijdagavond ter sprake gekomen bij Vandaag Inside. René van der Gijp vindt de actie van de 22-jarige aanvaller van Manchester United 'lachwekkend', terwijl Johan Derksen de Braziliaan in zijn tijd flink had aangepakt.

"Als trainer moet je op een gegeven moment zeggen dat het niet meer kan, dan wordt het lachwekkend", begint Van der Gijp, die bijval krijgt van Hélène Hendriks. "Dit doet hij dus bij 0-0. Als je nou met 3-0 voorstaat, oké…", zegt zij. Derksen vindt dat zo'n dubbele pirouette wel door de beugel kan, maar het vervolg daarna wel goed moet zijn. Antony probeerde na zijn opvallende actie Alejandro Garnacho weg te steken, maar dat mislukte omdat zijn pass te hard was.

Derksen had het in zijn tijd niet geaccepteerd als Antony had gedaan wat hij donderdagavond deed. "Ik had z'n enkels gebroken. Ik liet me niet voor lul zetten. Als iemand de bal tussen mijn benen door tikte, zei ik: eigen schuld", laat Derksen zijn tafelgenoten lachen. Van der Gijp is in elk geval niet onder indruk van de truc van Antony. "Dit kan iedereen, een kind van vier zelfs."

De actie van Antony werd na de wedstrijd tussen Manchester United en Sheriff (3-0) ook besproken op de persconferentie met Erik ten Hag. De Nederlandse trainer gaf aan dat hij de Braziliaanse aanvaller op het matje zou roepen, daar hij niet wil dat zijn spelers een truc om de truc uitvoeren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Daar komen fans voor naar het stadion !!!

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ophef om niks. Ik vind het enorm grappig dat ie dat doet.

ADB1973
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Precies! Beetje smaak-maken, beetje humor... niks mis mee

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Precies. Hij spot met z'n tegenstanders, doet wat voor het publiek, en wat Derksen en Gijp daar weer van vinden is totaal niet relevant. Dat waren maar middelmatige voetballertjes.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waarschijnlijk beter dan jij . Als anthony geen ex ajacied was geweest had je waarschijnlijk hetzelfde gevonden . Publiek vermaken prima ,wat uitproberen etc okay. Maar dit sloeg compleet nergens op . De tegenstander vondt het best ,en zijn vervolg pass was dramatisch . Ik denk dat menig united fan liever gehad had dat zijn pass goed was geweest . Of hij dit doet bij 0-0 of 3-0 maakt geen bal uit .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen