Ramos looft Messi in aanloop naar WK: "Het antwoord is simpel"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

1 november 2022 – Sergio Ramos is ervan overtuigd dat Lionel Messi zijn waarde zal blijven bewijzen voor Paris Saint-Germain en Argentinië. De ervaren verdediger geniet van het feit dat Messi zijn teamgenoot is in Parijs. Hij hoopt dan ook dat hij langer actief zal blijven in het Parc des Princes.

Ramos looft Messi in aanloop naar WK: "Het antwoord is simpel"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ramos schoof dinsdagavond aan voor een persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen Juventus. In Turijn staat voor PSG de groepswinst in groep H op het spel. Momenteel wordt Benfica alleen op doelsaldo voor zich gehouden. Er werd op het perspraatje ook gesproken over Messi, die de afgelopen dagen steeds nadrukkelijker in verband wordt gebracht met een transfer naar de Verenigde Staten.

Lees ook: Luis Enrique zet deur naar Qatar op een kier voor Sergio Ramos

Messi en Ramos stonden in het verleden vaak tegenover elkaar in El Clásico en kennen elkaar door en door. "Natuurlijk is het een stuk beter om Messi als teamgenoot te hebben", vertelde Ramos over het samen spelen met de Argentijn. "Dat is een simpel antwoord. Het is voor ons een voorrecht om hem in ons team te hebben. Messi is altijd van top niveau. Hij blijft een van de beste spelers ter wereld."

Messi en Ramos allebei naar WK
Het is natuurlijk geen geheim dat Messi met de nationale ploeg van Argentinië naar het WK in Qatar gaat. Ramos hoopt op zijn beurt ook nog op een uitnodiging voor Spanje. De 36-jarige international speelde door blessureleed anderhalf jaar niet voor de nationale ploeg, maar hoort wel bij de voorselectie van bondscoach Luis Enrique. Ramos heeft al 180 interlands achter zijn naam staan.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd