Spurs en Zuid-Korea wachten diagnose Son in spanning af

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

2 november 2022 – Heung-Min Son ging dinsdagavond geblesseerd naar de kant tijdens het Champions League-duel van zijn club Tottenham Hotspur met Olympique Marseille. De 30-jarige Zuid-Koreaan kwam stevig in botsing met tegenstander Chancel Mbemba, en werd na de wedstrijd met een flinke zwelling op het rechteroog gezien.

Spurs en Zuid-Korea wachten diagnose Son in spanning af

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

In Londen wordt vermoedt dat Son bij de botsing met Mbemba een hersenschudding heeft opgelopen. Uitgerekend diezelfde Mbemba opende een kwartier na het voorval de score, waardoor Marseille op dat moment virtueel de tegenstander passeerden en ten koste van de Engelsen door zouden zijn in de Champions League. Door doelpunten van Clement Lenglet en Pierre-Emile Højbjerg draaiden de Spurs de wedstrijd echter nog om, en stonden de Fransen na afloop alsnog met lege handen.

Son wordt vandaag verder onderzocht. In zijn thuisland Zuid-Korea wordt zijn diagnose angstvallig afgewacht. Son is de absolute sterspeler van het land, dat het over drie weken op het WK in Qatar gaat opnemen tegen Uruguay, Ghana en Portugal. Son kwam in 104 wedstrijden voor de nationale ploeg tot nu toe tot 35 treffers.

Ook voor zijn club is Son al jarenlang een betrouwbare factor. Qua doelpunten blijft hij dit seizoen wat achter bij voorgaande jaargangen, al was hij wel zeer beslissend in het Premier League-duel met Leicester City. Als invaller voor de Braziliaan Richarlison maakte hij in die wedstrijd liefst drie treffers in een half uur. In de Champions League was hij met twee doelpunten van doorslaggevend belang in het thuisduel met Eintracht Frankfurt (3-2 winst).

Lees ook: Bizar: Marseille ten onder aan lawaai eigen supporters

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd