Feyenoord klaar voor Lazio: "Benieuwd wat ze gaan voelen"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

2 november 2022 – De selectie van Feyenoord leeft toe naar het Europa League-duel met SS Lazio van donderdag. De club maakt nog een klein kansje op overwintering in de Europa League. Het moet daarvoor met drie doelpunten verschil winnen van de Romeinen, en is dan nog altijd afhankelijk van het resultaat van FC Midtjylland - Sturm Graz. Aanvoerder Orkun Kökcü en middenvelder Quinten Timber blikten vandaag al vooruit op de allesbeslissende wedstrijd.

Feyenoord klaar voor Lazio: "Benieuwd wat ze gaan voelen"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Kökcü blikte teleurgesteld terug op het duel van een week geleden, toen Feyenoord de kans op overwintering in de Europa League flink zag slinken door in de slotfase te verliezen bij Sturm Graz (1-0). "We zijn zo'n grote club en hebben zulke trouwe supporters", zegt de aanvoerder tegen Feyenoord TV. "Dan moet je daar minimaal een gelijkspel behalen", klinkt het schuldbewust, "terecht dat de fans boos zijn, dat zijn we zelf ook."

In eigen stadion hoopt de 21-jarige middenvelder opnieuw op de steun van het Rotterdamse publiek te mogen rekenen. "Ik ben ervan overtuigd dat het een mooie sfeer wordt en dat wij in ieder geval voor tweehonderd procent zullen gaan." Hoewel de tegenstander ongetwijfeld wat gewend is, denkt hij dat Lazio weleens weg kan worden geblazen in De Kuip: "Ik ben benieuwd wat Lazio donderdag gaat voelen."

Timber wil het niet weten
Ook middenvelder Quinten Timber kijkt uit naar het duel. "Ik heb er zin in, dit soort duels is waar je het voor doet", zegt hij tegen RTV Rijnmond. "Zowel ikzelf als het elftal heeft zeker stappen gemaakt sinds het duel in Rome", vindt Timber. De uitwedstrijd tijdens de eerste speelronde ging met 4-2 verloren voor het elftal van Arne Slot. Timber wil vooral winnen van Lazio, en zegt daarbij niet afgeleid te willen worden: "Nee, ze hoeven me niet op de hoogte te houden van de tussenstand bij de andere wedstrijd. Uiteindelijk moet je als team doen waar je zelf invloed op hebt."

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Feyenoord

  gerelateerd