Balotelli onder vuur: spits steekt middelvinger op naar fans

7 november 2022, 13:45   Bijgewerkt: 7 november 2022, 13:54

Mario Balotelli heeft zich dit weekend niet van zijn beste kant laten zien. De spits speelt sinds deze zomer voor het Zwitserse FC Sion, maar hij maakt zich niet bij alle Zwitserse fans geliefd. Dit weekend haalde hij het bloed onder de nagels van FC Basel vandaan.

Tijdens een blessurebehandeling werd Balotelli uitgejouwd door de supporters van de Zwitserse topclub FC Basel. Balotelli besloot dat niet te accepteren en stak zijn middelvinger op naar de supporters, die woedend reageerden op de actie van de Italiaanse aanvaller. Het is niet bekend of de Zwitserse voetbalbond actie gaat ondernemen tegen Balotelli.

Het duel tussen FC Basel en FC Sion eindigde uiteindelijk in evenwicht. Gescoord werd er niet, waardoor Sion op de vijfde plaats in de competitie bleef steken. De 32-jarige Balotelli is aardig aan zijn avontuur in Zwitserland begonnen. In zijn eerste acht competitiewedstrijden namens Sion was Balotelli al vier keer trefzeker.

Balotelli is bij FC Sion bezig aan zijn elfde avontuur. Eerder speelde hij voor Lumezzane, Internazionale, Manchester City, AC Milan, Liverpool, OGC Nice, Olympique Marseille, Brescia, Monza en Adana Demirspor.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen