WK-selectie Brazilië bekend; Antony reageert uitzinnig

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

7 november 2022 – De selectie van Brazilië voor het WK in Qatar is bekend. Bondscoach Tite heeft met name in aanvallend opzicht enorm veel troeven.

WK-selectie Brazilië bekend; Antony reageert uitzinnig

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Antony, Neymar, Raphinha, Richarlison, Vinícius Júnior, Gabriel Jesús en Gabriel Martinelli: het is slechts een greep van de aanvallend ingestelde spelers die de Braziliaanse WK-selectie hebben gehaald. Dat Tite voorin het nodige te kiezen heeft, staat vast. Veelzeggend is dat bijvoorbeeld Liverpool-aanvaller Roberto Firmino de selectie niet heeft gehaald.

Misschien wel de meest opvallende naam in de WK-selectie is die van Dani Alves. De 39-jarige rechtervleugelverdediger zit in de nadagen van zijn carrière, maar gaat wel mee naar Qatar. Sinds deze zomer staat Alves onder contract bij Pumas UNAM, de nummer zestien van de Mexicaanse competitie.

Reactie Antony
Voor Antony wordt het zijn eerste WK. De aanvaller van Manchester United, die tot voor kort nog bij Ajax onder contract stond, heeft uitzinnig gereageerd op de uitverkiezing (zie video hieronder). Hij kan op 24 november zijn debuut maken op de mondiale eindronde. Brazilië neemt het dan op tegen Servië. Zwitserland en Kameroen zijn de andere groepsgenoten.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd