Ten Hag verrast: Van de Beek weer in de basis, Ronaldo afwezig

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

10 november 2022 – Erik ten Hag heeft donderdagavond enkele opvallende namen opgenomen in zijn basiselftal tegen Aston Villa. Onder meer oud-Ajacied Donny van de Beek mag opnieuw aan de aftrap verschijnen, terwijl ook reserve-doelman Martin Dúbravka start bij Manchester United. Cristiano Ronaldo maakt geen deeel uit van de selectie. 

Ten Hag verrast: Van de Beek weer in de basis, Ronaldo afwezig

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Afgelopen zondag nam United het in de Premier League ook al op tegen Aston Villa. De ploeg van Ten Hag ging toen verrassend met 3-1 ten onder, waardoor het een flinke klap te verwerken kreeg in de strijd om een top-vier klassering. Vanavond nemen de twee Engelse teams het opnieuw tegen elkaar op, dit keer in de achtste finales van de League Cup. 

Ook afgelopen zondag mocht Van de Beek starten bij United, maar de Nederlander werd na 66 minuten naar de kant gehaald en kon achteraf op veel kritiek rekenen. Vanavond krijgt de middenvelder dus opnieuw de kans op zichzelf te laten zien aan Ten Hag. Oud-Feyenoorder Tyrell Malacia staat vanavond ook in de basis bij United, hij neemt in de verdediging plaats naast aanvoerder Harry Maguire. De Engelse centrale verdediger verloor in het begin van het seizoen zijn basisplaats onder Ten Hag en krijgt regelmatig kritiek te verwerken, maar mag vanavond dus weer eens aan de start verschijnen.

Ronaldo krijgt rust richting WK
Ook het feit dat Ronaldo rust krijgt tegen Villa is opvallend. De Portugese superster werd eerder dit seizoen kort uit de selectie gezet door Ten Hag vanwege een slechte houding, maar stond de afgelopen wedstrijden steevast in de basis. Eerder vanavond werd bekend dat Ronaldo deel uitmaakt van de definitieve selectie van Portugal voor het WK in Qatar, waardoor hij vanavond eventueel wordt gespaard. 

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd