Dit zou ADO Den Haag Dirk Kuyt bij een ontslag moeten betalen

11 november 2022, 22:53   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De roep om het ontslag van Dirk Kuyt klinkt steeds luider. Het uit de laan sturen van de 42-jarige trainer is echter een dure grap voor ADO Den Haag. John van Zweden heeft onthuld welk bedrag Kuyt meekrijgt als hij wordt ontslagen.

In de wandelgangen wordt gefluisterd dat de ontslagvergoeding voor Kuyt enkele miljoenen bedraagt, maar het werkelijke bedrag ligt wat lager. De oud-aanvaller krijgt volgens Van Zweden, de Haagse behangkoning die groot fan is van ADO, 600.000 euro mee als hij wordt gedwongen zijn biezen te pakken.

"Dat is een behoorlijk bedrag, dat ADO niet heeft. "De kans dat ADO dadelijk Kuyt gaat ontslaan, is in mijn ogen niet groot", zegt Van Zweden bij Veronica Offside. De voormalig (mede-)eigenaar van Swansea City ziet het niet meer zitten in de trainer. "Aan het begin dacht ik nog van: ja. Maar nu niet meer. Ik zie hem alleen met zijn armen over elkaar langs de kant staan. Als een soort dooie staat hij daar. Dat stimuleert de spelers niet. De mensen op de tribune hebben het erover. Ik zie liever een trainer langs de kant staan die knettergek is."

Kuyt incasseerde vrijdagavond de volgende tik met ADO Den Haag. Op bezoek bij Telstar bleef de dolende club steken op een 0-0 gelijkspel. Het was voor de Hagenaren de vierde achtereenvolgende wedstrijd zonder zege. Van de vijftien wedstrijden die ADO dit seizoen in de Keuken Kampioen Divisie speelde, won het er slechts vier.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen