Vermoedelijke opstelling Feyenoord: wéér wijziging in de spits

13 november 2022, 09:53

Feyenoord staat door de uitglijders van Ajax (3-3 tegen Emmen) en PSV (0-1 verlies van AZ) al aan kop in de Eredivisie, maar vanmiddag kan tegen Excelsior een gat geslagen worden op de concurrentie. Dit is de vermoedelijke opstelling van Feyenoord in de Rotterdamse derby.

De club uit Rotterdam-Zuid lijkt de basis van het elftal goed te hebben staan, maar de spitspositie is nog een twijfelpunt. Arne Slot worstelt dit seizoen met de invulling van de positie: Danilo Pereira en Santiago Giménez ontlopen elkaar weinig, vindt de trainer. Volgens het Algemeen Dagblad gaat Giménez in de basis beginnen. Tegen SC Cambuur begon Feyenoord met Danilo, maar maakte de Mexicaan na een uur zijn opwachting.

Danilo heeft op dit moment negen treffers en is daarmee de clubtopscorer, Giménez heeft er zes op zijn naam staan. Maar de Mexicaan heeft zijn treffers gemaakt in veel minder speelminuten dan de Braziliaan, 553 om 1134. Los van de spitspositie begint Feyenoord vermoedelijk met dezelfde tien andere basisspelers als tegen Cambuur (1-0 winst) en FC Volendam (0-2 winst)

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Justin Bijlow; Lutsharel Geertruida, Gernot Trauner, Dávid Hancko, Quilindschy Hartman; Quinten Timber, Sebastian Szymanski, Orkun Kökcü; Javairô Dilrosun, Santiago Giménez, Igor Paixão

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen