Ramos reageert uitgebreid op slecht WK-nieuws van Enrique

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

14 november 2022 – Sergio Ramos heeft op Instagram gereageerd op zijn afwezigheid in de Spaanse WK-selectie. De verdediger van Paris Saint-Germain werd door Luis Enrique weliswaar opgenomen in de voorlopige selectie, maar ontving afgelopen vrijdag geen uitnodiging voor het eindtoernooi in Qatar.

Ramos reageert uitgebreid op slecht WK-nieuws van Enrique

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Het WK? Het was natuurlijk een van mijn grote dromen die ik wilde laten uitkomen. Het zou mijn vijfde zijn geweest, maar helaas moet ik vanuit huis kijken', schrijft Ramos op zijn Instagrampagina. 'Het is lastig, maar de zon zal 's ochtends weer gaan schijnen. Ik zou niets aan mezelf veranderen. Niet mijn mentaliteit. Niet mijn passie. Niet mijn toewijding, streven, verslaving. Ik denk de hele dag aan voetbal. Dit is hoe ik mij voel en dat wilde ik met jullie delen.'

Ramos droeg gedurende zijn loopbaan 180 keer het shirt van de Spaanse nationale ploeg. Hij werd in 2010 wereldkampioen in Zuid-Afrika door in de finale Oranje met 1-0 te verslaan. Ramos werd bovendien tweemaal Europees kampioen met Spanje, in 2008 en 2012. Zijn laatste opwachting in de nationale ploeg dateert van 31 maart 2021. Toen deed hij een paar minuten mee tegen Kosovo. Ramos werd sindsdien niet meer opgeroepen door Enrique. De verdediger maakte vorig jaar de overstap van Real Madrid naar PSG. Na een moeizaam eerste seizoen, waarin hij sukkelde met blessures, is hij inmiddels een vaste waarde bij de koploper van Frankrijk.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd