'Barça baalt van Memphis: belangrijke eis in vertrekwens'

14 november 2022, 23:19

Memphis Depay en FC Barcelona hopen komende januari uit elkaar te gaan. De aanvaller van het Nederlands elftal komt niet meer in de plannen voor bij de Catalaanse topclub, waardoor hij op zoek mag naar een nieuwe werkgever. Over de manier waarop Memphis gaat vertrekken, bestaat echter onenigheid.

Volgens het Spaanse Sport zijn beide partijen het eens dat een transfervrij vertrek de beste oplossing is. In dat geval kan Memphis gratis op zoek naar een nieuwe werkgever en schept FC Barcelona ruimte in het salarisbudget. Barça is echter voornemens om het contract in januari per direct te verscheuren. Daar is Memphis het naar verluidt niet mee eens.

De oud-aanvaller van PSV eist namelijk zijn resterende salaris van de laatste zes maanden uitbetaald. Daar kan en wil FC Barcelona vooralsnog niet aan voldoen. Bovendien wil Memphis komende winter alleen vertrekken als er zich een mooie kans voor doet, waar hij er sportief op vooruit gaat. Barça hoopt dat de aanvaller hoe dan ook naar een andere club verkast.

Memphis is bezig aan zijn tweede seizoen bij FC Barcelona. Sinds de komst van Robert Lewandowski komt de aanvaller weinig aan spelen toe in Camp Nou. Memphis staat bovendien al sinds september aan de kant met een slepende dijbeenblessure. Desondanks bereidt hij zich met Oranje voor op het WK in Qatar.

Lees ook: 1500 fans bezoeken training Oranje

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen