Derksen fileert Pasveer: "Bejaarde, naar corpulentie neigende keeper"

15 november 2022, 12:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Johan Derksen hoopt niet dat het Nederlands elftal met Remko Pasveer als doelman aan het wereldkampioenschap in Qatar begint. De 39-jarige keeper maakte de eerste maanden van dit seizoen veel indruk, maar is de laatste weken uit vorm. Derksen had voor een andere keeper gekozen.

Pasveer kreeg bij de bekendmaking van de rugnummers bij Oranje nummer één. Van Gaal heeft nog niet besloten of hij kiest voor Pasveer, Justin Bijlow of Andries Noppert. "Ik moet er toch niet aan denken dat die bejaarde, naar corpulentie neigende keeper op doel staat?", stelde Derksen maandagavond bij Vandaag Inside. "Hij valt als een zoutzak van links naar rechts."

Derksen had liever gehad dat Jasper Cillessen mee zou reizen naar Qatar. "Als keeper had je hem gewoon echt nodig gehad. Maar zijn karakter blijkt totaal niet geschikt om vijf weken in een groep te hebben. Dan kies je misschien voor een iets mindere keeper, maar dan heb je wel rust in de tent." Cillessen was woest nadat hij te horen kreeg dat hij niet bij de definitieve selectie zat.

Het Nederlands elftal begint volgende week maandag aan het wereldkampioenschap in Qatar. Senegal is de eerste tegenstander in de poulefase van Oranje.

Lees ook: Op de stoel van Van Gaal: golfbreker onmisbaar naast Frenkie de Jong

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Echt totaal respectloos. Je mag kritiek hebben hoor, maar hou je fatsoen.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zeiksnor ik had hem ook niet meegenomen als Ajax fan had dan liever Flekken of Cilissen meegenomen maar tis toch prestatie om als 39 jarige mee te mogen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen