Bizar: Argentinië neemt 900 kilo vlees mee naar Qatar

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

18 november 2022 – De spelers van Argentinië moesten al een grote koffer meenemen naar Qatar, waar zij vier weken hopen te verblijven en volgende maand de nieuwe wereldkampioen te worden. In het bagageruim moest echter ook flink wat ruimte worden vrijgehouden voor iets anders: liefst 900 kilo vlees.

Bizar: Argentinië neemt 900 kilo vlees mee naar Qatar

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De nationale ploeg van Argentinië is bovendien met vijf barbecues afgereisd naar Qatar, dat dit jaar het WK organiseert. Volgens de krant Diario Olé werd het eerste vlees op de barbecue gegooid nadat de Argentijnen het avontuur in Qatar begonnen met een 0-5 oefenzege tegen de Verenigde Arabische Emiraten. Daarmee werd een traditie in stand gehouden.

Afgelopen jaar werd de barbecue namelijk ook steevast aangestoken na een overwinning in de Copa América. Dat duurde uiteindelijk tot na de finale, die gewonnen werd. De Argentijnen pakten daarmee de eerste hoofdprijs in liefst 28 jaar.

Argentinië is ook in Qatar van plan de barbecue regelmatig aan te steken. "De barbecue zorgt voor eenheid en chemie bij ons. Het hoort bij onze cultuur, het is onze Argentijnse eigenaardigheid", vertelde bondscoach Lionel Scaloni in gesprek met de Argentijnse krant.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd