Sneer naar Frenkie de Jong: "Barça wilde hem niet verkopen"

21 november 2022, 13:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Frenkie de Jong heeft de woede op de hals gehaald van Enric Masip. De assistent van FC Barcelona-voorzitter Joan Laporta heeft via de Nederlandse media vernomen dat De Jong baalde van het feit dat de club hem deze zomer de deur wilde wijzen. Volgens Masip is daar niets van waar.

'Ik kan met kennis van zaken zeggen dat de persoon bij de club die het meest voor continuïteit zorgt, Joan Laporta heet. Hij en niemand anders heeft besloten om Frenkie de Jong deze zomer niet te verkopen. Dat is nooit een optie geweest, zelfs niet terwijl de club in een financieel lastige positie zit. Nooit', schrijft bestuurslid Masip als reactie op Twitter.

De Jong gaf in een interview met De Telegraaf aan dat hij baalde van hoe Barça deze zomer te werk ging. "Natuurlijk neem ik het degenen die dat hebben gedaan hartstikke kwalijk. Maar in principe heb ik gedurende de dag niets met die mensen te maken. Ja, zij zijn voor mij ook wel FC Barcelona, want ze zijn de leidinggevenden en bepalen het. Maar ik zie ze niet als ik op de club kom en met mijn teamgenoten ben."

Intussen zijn er nog altijd clubs die de situatie rond De Jong nauwlettend in de gaten houden. Manchester United en Chelsea overwegen deze zomer een bod op de spelmaker, zo schrijven Spaanse media.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen