'Argentijnse sterrenformatie begint zonder oud-Ajacieden aan WK'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

22 november 2022 – Waar Lisandro Martínez bij Manchester United onomstreden is, daar heeft hij in de Argentijnse nationale ploeg nog geen basisplek veroverd. De linkspoot wordt in de eerste WK-wedstrijd tegen Saoedi-Arabië dan ook niet aan de aftrap verwacht. Dat geldt ook voor Nicolás Tagliafico. Beide oud-Ajacieden zullen moeten hopen op een invalbeurt. De ontmoeting tussen Argentinië en Saoedi-Arabië in groep C begint om 11.00 uur.

'Argentijnse sterrenformatie begint zonder oud-Ajacieden aan WK'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat verwacht Ole althans. Martínez maakte van de zomer de overstap van Ajax naar Manchester United. De Engelse grootmacht telde een kleine zestig miljoen euro neer voor de komst van de Argentijn. Na een moeizame start is hij niet meer uit de basiself van Manchester United weg te denken. Maar bij de nationale ploeg heeft hij dus nog wel een aardige weg te gaan. Hoewel hij tijdens de generale repetitie tegen de Verenigde Arabische Emiraten nog negentig minuten meedeed, denkt Ole dat bondscoach Lionel Scaloni tegen Saoedi-Arabië voor een andere invulling van zijn defensie kiest.

Volgens het Argentijnse medium moeten Cristian Romero, Nicolas Otamendi, Marcos Acuna en Nahuel Molina ervoor gaan zorgen dat Saoedi-Arabië niet tot kansen komt. Dat zou dus betekenen dat Tagliafico naast Martínez plaatsneemt op de bank. Tagliafico, die Ajax afgelopen zomer verruilde voor Olympique Lyonnais, begon een paar dagen geleden tegen Verenigde Arabische Emiraten ook al op de bank. Een invalbeurt zat er toen niet in. Het middenveld wordt vermoedelijk gevormd door Rodrigo de Paul, Leandro Paredes en Alexis Mac Allister.

Droomvoorhoede
Argentinië is een van de topfavorieten voor de eindwinst. De Zuid-Amerikanen hebben in Qatar nog wat recht te zetten. Waar zij acht jaar geleden in Brazilië nog de finale haalden, daar werden zij tijdens het WK van 2018 in Rusland al in de achtste finale uitgeschakeld door Frankrijk. Deze winter moet het eindelijk gaan gebeuren voor Argentinië en vooral Lionel Messi. De superster kondigde in aanloop naar het WK in Qatar aan dat dit hoogstwaarschijnlijk zijn laatste eindtoernooi is. Er stonden in de afgelopen dagen wat vraagtekens achter zijn inzetbaarheid, maar hij is 'gewoon' fit genoeg om te starten tegen Saoedi-Arabië. Ole verwacht dat de Argentijnse voorhoede naast Messi bestaat uit Ángel Di María en Lautaro Martínez.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd