'Karsdorp slaat trainingskamp over, Roma dreigt met rechtszaak'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

23 november 2022 – Rick Karsdorp en AS Roma zijn op elkaar uitgekeken. De 27-jarige rechtsback was de laatste jaren onbetwiste basisspeler bij de Serie A-club, maar ligt overhoop met coach José Mourinho. Karsdorp maakte zich volgens de Portugese coach schuldig aan verraad en moet van de trainer op zoek naar een nieuwe club. Karsdorp heeft besloten om het trainingskamp met de Romeinen over te slaan.

'Karsdorp slaat trainingskamp over, Roma dreigt met rechtszaak'

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Karsdorp maakte zich onmogelijk bij Roma nadat hij volgens Mourinho schuldig was aan de 1-1 remise tegen Sassuolo van vlak voor de WK-break. De rechtsback zou zijn coach in de steek hebben gelaten, wat tot woedende reacties van Roma-fans leidde. Zij stonden zelfs voor de deur van de Nederlandse verdediger, die zich bedreigd voelde.

De afgelopen dagen besloot hij niet naar de club af te reizen. Tevens heeft hij besloten om niet met de Romeinen op trainingskamp te gaan. Volgens Italiaanse media, waaronder La Gazzetta Dello Sport en journalist Gianluca di Marzio, heeft Karsdorp 'mentale problemen' als reden opgegeven. De back heeft zelfs een medische verklaring van een dokter.

Roma is het er niet mee eens en dreigt de verdediger voor de rechter te slepen. Intussen zal de zaakwaarnemer van Karsdorp keihard aan het werk zijn om een transfer naar een andere club te forceren. Onder meer Juventus heeft interesse in de verdediger.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd