Bij Ajax gehate Onana imponeert bij Internazionale: "Dé verrassing"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

24 november 2022 – Bij Ajax werd Andre Onana (26) in zijn laatste maanden als keeper verafschuwd. Niet alleen zijn prestaties werden minder, maar vooral ook manier waarop hij zich ging gedragen mede rond zijn dopingschorsing, werd hem niet in dank afgenomen. Bij Internazionale heeft hij een nieuwe start gemaakt en daar maakt hij veel indruk.

Bij Ajax gehate Onana imponeert bij Internazionale: "Dé verrassing"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Filippo Conticello, clubwatcher van de Italiaanse topclub namens La Gazzetta dello Sport, komt in gesprek met de NOS superlatieven tekort over de prestaties van Onana. "Hij is dé verrassing van het seizoen, de fans houden van hem", verzekert de journalist. "Onana is heel actief en goed met de voeten. Hij is eigenlijk de eerste verdediger. De mensen hier waarderen deze nieuwe stijl."

De eerste maanden moest Onana nog wel Samir Handanovic boven zich dulden, maar inmiddels heeft hij de routinier uit de basis gekeept en dat heeft invloed op de prestaties van I Nerazzurri. "Sinds hij in het elftal is gekomen, heeft Inter in de competitie alleen nog van Juventus verloren, maar zelfs in die wedstrijd keepte hij heel goed", aldus Conticello. "Hij is heel intelligent en nieuwsgierig naar het land en de taal. Italiaans leren gaat hem goed af."

Basisklant Onana
Onana start donderdagochtend tijdens het WK-duel met Zwitserland in de basiself van Kameroen. Met de Ontembare Leeuwen zit de sluitpost in een zware poule met verder Brazilië en Servië. De oud-Ajacied is de enige speler met een Eredivisie-verleden die in Qatar aan de wedstrijd begint, want voormalig PSV'er Ricardo Rodríguez begint op de bank. 

  • USA - Nederland, actie Adv

    Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

    Van een euro maak je €50, als Nederland wint van de USA.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd