Eerste updates Neymar gematigd positief: WK nog niet voorbij

25 november 2022, 15:11

Neymar lijkt opgelucht adem te kunnen halen. De Braziliaanse sterspeler raakte tijdens het eerste WK-duel tegen Servië geblesseerd en moest met een erg dikke enkel van het veld. Een dag later zijn de eerste berichten dat het WK voor hem gelukkig nog niet voorbij is.

Officiële mededelingen zijn er nog niet gedaan over de status van Neymar. Onder meer het Franse L'Équipe en het Spaanse Sport wisten echter toch positief nieuws te melden. De verwachting is namelijk dat hij er in de knock-outfase gewoon weer bij kan zijn. Het komende duel tegen Zwitserland - maandag om 17:00 uur - komt wel nog te vroeg. 

Als Brazilië ook Zwitserland weet te verslaan, kan Neymar bovendien rustig gebracht worden. In de wedstrijd tegen Kameroen zal er dan namelijk weinig meer op het spel staan. Zo kan Neymar worden klaargestoomd voor de knock-outfase, waarin - als Brazilië doorgaat - een land uit groep H wacht. Dit zijn Portugal, Uruguay, Zuid-Korea en Ghana.

De schrik was donderdag groot in Brazilië, te meer omdat Neymar al vaker met enkelblessures te maken heeft gehad. Op het WK in eigen land in 2014 miste hij door een blessure zelfs de halve finale en de strijd om plek drie (tegen Nederland).

Lees ook: Brazilië houdt hart vast: Neymar opnieuw geblesseerd op WK?

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen