'Feyenoord had twee Ecuador-uitblinkers in het vizier'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

25 november 2022 – Het Nederlands elftal had vrijdagavond de handen vol aan de nationale ploeg van Ecuador. De ploeg van bondscoach Louis van Gaal kwam met pijn en moeite tot een gelijkspel tijdens de tweede wedstrijd op het WK in Qatar. Mogelijk hadden we een aantal spelers al eerder leren kennen, want Feyenoord had een aantal internationals van Ecuador hoog op het wensenlijstje staan.

'Feyenoord had twee Ecuador-uitblinkers in het vizier'

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het doorgaans goed ingevoerde Feyenoord Transfermarkt kwam vrijdag met het nieuws dat Moisés Caicedo - dé sterkhouder op het middenveld tegen Nederland - en centrale verdediger Jackson Porozo in beeld waren bij de Rotterdammers. Ze stonden 'zeer hoog aangeschreven', maar kwamen mede door het uitbreken van de coronacrisis niet naar De Kuip.

Caicedo is momenteel een basisklant bij Brighton & Hove Albion, dat een van de verrassingen van de Premier League is dit seizoen en staat in de belangstelling van de Engelse topclubs, die miljoenenbedragen voor hem over zouden hebben. Jackson Porozo, slechts zesvoudig international van Ecuador, maakte deze zomer de overstap van Boavista naar het Franse Troyes. Met 3,5 miljoen euro was de vraagprijs relatief laag.

Lees ook: Het Nederlands elftal kan de knock-outfase missen op kaartenlast

In een eerder stadium was ook William Pacho in beeld bij de Rotterdammers. De centrale verdediger die momenteel onder contract staat bij Antwerp FC van Marc Overmars en Mark van Bommel kwam tegen het Nederlands elftal overigens niet in actie. Dat is overigens geen verrassing, want hoewel hij wel in de WK-selectie zit, moet hij zijn debuut nog maken. 

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Feyenoord

  gerelateerd