Goed nieuws uit ziekenboeg bij Marokko, verrassingen bij België

27 november 2022, 13:39

De blessure van Noussair Mazraoui (25) valt enigszins mee. De voetballer van Marokko viel in de eerste wedstrijd meteen uit, maar is fit genoeg om weer minuten te maken. Zowel de verdediger van Bayern München als ook Achraf Hakimi zijn opgelapt voor het treffen met België zondagmiddag.

Mazraoui moest na een uur voetballen naar de kant in het openingsduel en het leek een vervelend toernooi te worden voor de oud-Ajacied, maar de kwetsuur viel uiteindelijk mee. Paris Saint-Germain-back Achraf Hakimi kwam eveneens niet okselfris uit de strijd met Kroatië, maar is wederom fit genoeg om te starten.

Bondscoach Hoalid Regragui kiest sowieso voor dezelfde elf spelers als tegen Kroatië. Sofyan Amrabat en Hakim Ziyech staan dus eveneens aan de aftrap bij Marokko tegen België. Marokko begon het toernooi met een gelijkspel tegen Kroatië en kan zichzelf een uitstekende uitgangspositie voor de laatste wedstrijd verschaffen bij een positief resultaat. 

Opstelling Marokko: Bounou; Hakimi, Mazraoui, Aguerd, Saiss; Amrabat, Ounahi, Amallah, Ziyech; Boufal, En Nesyri

Opstelling België

De Belgische bondscoach Roberto Martinez heeft ingegrepen na de matige openingswedstrijd van België. Ondanks de 1-0 zege zijn Leander Dendoncker, Youri Tielemans en Yannick Carrasco gepasseerd voor het treffen met Marokko. Thorgan Hazard, Amadou Onana en Thomas Meunier zijn de vervangers bij de Rode Duivels. België won in de eerste WK-wedstrijd weliswaar van Canada (1-0), maar op het spel van de ploeg van bondscoach Martínez viel genoeg aan te maken. Het moet beter, weten de Belgen.

Opstelling België: Courtois; Alderweireld, Verthonghen, Meunier; Witsel, E. Hazard, T. Hazard; Onana, Castagne, De Bruyne; Batshuayi

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen