Turkse derby loopt uit de hand: fan slaat keeper met cornervlag

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

27 november 2022 – De Izmir Derby in Turkije tussen Göztepe en Altay is compleet uit de hand gelopen. Al vroeg in de wedstrijd raakten supporters op de tribunes slaags met elkaar, waardoor er ambulances aan te pas moesten komen. Een veldbestormer sloeg zelfs de keeper van Altay knock-out.

Turkse derby loopt uit de hand: fan slaat keeper met cornervlag

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De beelden gaan momenteel Twitter over. De Izmir Derby is een immer grimmige wedstrijd tussen twee streekgenoten op het tweede niveau van Turkije, waar tijdens het WK gewoon wordt doorgevoetbald. Al vroeg in de wedstrijd sloeg de vlam in de pan. Supporters gingen met elkaar op de vuist, waardoor diverse bezoekers moesten worden behandeld door aanwezige medici.

Doelman Ozan Evrim Özenç kreeg twee keiharde klappen op het achterhoofd, maar slaagde erin om op zijn benen te blijven en de woeste supporter te ontvluchten. Het is op dit moment nog niet duidelijk waarom de sluitpost als slachtoffer werd uitgekozen. Op dat moment stond het nog 0-0. Inmiddels is de wedstrijd na een onderbreking definitief gestaakt.

Göztepe staat momenteel op de teleurstellende twaalfde plaats op het tweede niveau, terwijl rivaal Altay op plek tien staat.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd