Grote zorgen in Braziliaans kamp: griepvirus velt sterren

27 november 2022, 20:47   Bijgewerkt: 27 november 2022, 20:53

Het is hoogst onzeker of de Braziliaanse bondscoach Tite maandag in de tweede wedstrijd van de groepsfase, tegen Zwitserland, een beroep kan doen op enkele topspelers. Onder meer Antony is geveld door een griepvirus, dat snel om zich heengrijpt in het Braziliaanse kamp.

Dat meldt GOAL. Antony was al een twijfelgeval voor het duel met de Zwitsers vanwege ziekte en lijkt nu ook enkele ploeggenoten te hebben besmet. Ook doelman Alisson Becker en middenvelder Lucas Paquetá ontbraken zondag tijdens de training vanwege de griep. Ook waren er enkele spelers die het einde van de training niet haalden omdat ze moesten overgeven.

Tite kan ook al geen beroep doen op Danilo en Neymar. Beide spelers zijn geveld door een enkelblessure en lijken in ieder geval deze groepsfase niet meer in actie te komen. Tijdens een persconferentie sprak Tite zondag nog uit dat hij er spijt van heeft dat hij Neymar onzorgvuldig heeft behandeld en te veel risico heeft genomen met zijn sterspeler.

Dankzij een 2-0 overwinning op Servië voert Brazilië de ranglijst aan in poule G. De Goddelijke Kanaries hebben evenveel punten als de Zwitsers, die de openingswedstrijd wonnen van Kameroen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen