ADO voegt ex-assistent Feyenoord toe aan staf Advocaat

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

28 november 2022 – ADO Den Haag heeft de trainersstaf gecompleteerd. In navolging van de nieuwe hoofdcoach Dick Advocaat heeft ook Said Bakkati zijn handtekening gezet onder een contract in Den Haag. De oud-profvoetballer wordt zodoende herenigd met de man die hij al eens bijstond.

ADO voegt ex-assistent Feyenoord toe aan staf Advocaat

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bakkati en Advocaat werkten in het verleden succesvol samen bij Feyenoord, waar Advocaat een flinke bijdrage leverde aan de fraaie opmars in de Eredivisie. Bakkati kreeg in die periode veel lof. Hij was bij Feyenoord beland in het kielzog van Jaap Stam en besloot Feyenoord uiteindelijk ook te verlaten om met Stam aan de slag te gaan bij het Amerikaanse FC Cincinnati.

Bakkati keert in Den Haag op het oude nest. De in 2015 gestopte voetballer speelde in het verleden anderhalf jaar voor de Haagse club. ADO heeft tevens besloten om John Metgod te behouden. Hij was al assistent-coach onder Dirk Kuyt en blijft nu werkzaam onder Advocaat.

Laatste club
Maandagmiddag werd Advocaat officieel gepresenteerd als nieuwe hoofdcoach van ADO Den Haag, dat vorige week besloot te breken met Dirk Kuyt. De ervaren oefenmeester kondigde al ruim tien jaar geleden zijn pensioen aan, maar kwam daar steeds op terug. Ditmaal begint hij naar eigen zeggen écht aan zijn laatste kunstje. "Zeker weten, ADO wordt mijn laatste club", zei hij tegen het Algemeen Dagblad.

  • Topclub Adv

    Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

    Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

  • Reacties

    Eredivisie

    gerelateerd