PSG gaat Ronaldo niet oppikken: "Wordt lastig met deze spelers"

7 december 2022, 20:30

Paris Saint-Germain is niet van plan om een poging te wagen om Cristiano Ronaldo naar de Ligue 1 te halen. De grootmacht uit Parijs heeft al genoeg sterren aan boord en wil de transfervrije Portugees niet aan de selectie toevoegen. Ronaldo vertrok onlangs na veel onenigheid bij Manchester United.

Na zijn vertrek uit Engeland werd Ronaldo onder meer gelinkt aan Paris Saint-Germain. Voorzitter Nasser Al-Khelaifi werd door het Engelse medium Sky Sports al gevraagd naar zijn mening over de 37-jarige routinier. "Wij hebben Messi, Neymar en Mbappé al. Met die spelers wordt het erg lastig om Ronaldo ook nog te halen. Maar ik wens hem het allerbeste. Hij is fantastisch en blijft natuurlijk een geweldige speler."

Lees ook: Santos ontkent: "Heb geen problemen met Cristiano Ronaldo"

Ronaldo leek eerder deze week hard op weg naar een samenwerking met Al-Nassr in Saoedi-Arabië. Daar zou hij een contract voor 2,5 jaar gaan tekenen en daarmee tweehonderd miljoen euro verdienen. Dat nieuws werd gebracht door het Spaanse medium Marca, maar de aanvaller gaf aan dat die berichtgeving niet klopt. Hij richt zich eerst op het WK in Qatar met de nationale ploeg van Portugal. Daarna gaat hij zijn mogelijkheden bekijken.

Jude Bellingham

Een ander zeer gewild transferdoelwit is Jude Bellingham, die met Engeland ook nog actief is op het WK. De 19-jarige middenvelder lijkt niet meer te houden voor Borussia Dortmund, dat miljoenen wil zien voor de Engelsman. "Iedereen wil hem graag hebben", aldus Al-Khelaifi. "Dat zal ik dan ook niet ontkennen. Maar ik respecteer dat hij nu bij een andere club speelt. Wij zullen altijd eerst met een club praten en daarna met de speler."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen