'Ten Hag mengt zich met United in strijd om man van 100 miljoen'

11 december 2022, 16:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Manchester United is een van de clubs die in de markt zijn voor de Kroatische centrumverdediger Joško Gvardiol. De twintigjarige verdediger van RB Leipzig lijkt op korte termijn een stap naar de wereldtop te gaan maken. De concurrentie voor het United van Erik ten Hag is echter fors.

Ook Chelsea en Manchester City willen Gvardiol namelijk naar de Premier League halen. De twintigjarige verdediger heeft zelf een voorkeur voor een stap naar de Engelse competitie, al is er ook interesse uit andere competities. Zo heeft ook het Duitse Bayern München interesse. In Spanje wordt Gvardiol in verband gebracht met grootmachten Real Madrid en FC Barcelona.

Volgens Foot Mercato lijkt het echter tussen de clubs uit Manchester en Chelsea te gaan. Zij lijken van alle kandidaten ook het meest in staat om de vraagprijs voor het toptalent op te hoesten. Leipzig verlangt een transfersom van ten minste honderd miljoen euro. Ten Hag zou met United vooralsnog een bod van rond de 95 miljoen euro hebben neergelegd.

Gvardiol gaat zich pas volgende week bezighouden met zijn toekomst. Eerst wacht dinsdag een strijd om een plek in de finale van het WK voetbal. Argentinië is de tegenstander in de halve finale.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen