Opluchting in Marokko na nieuws over blessures Mazraoui en Ziyech

12 december 2022, 12:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Marokko lijkt de geblesseerden van de laatste wedstrijd tegen Portugal (1-0 zege) in de halve finale van het WK voetbal weer terug te hebben. De Leeuwen van de Atlas lijken op volle oorlogssterkte te kunnen aantreden tegen regerend wereldkampioen Frankrijk.

Marokkaanse media melden dat Noussair Mazraoui als Nayef Aguerd hoogstwaarschijnlijk weer bij de wedstrijdselectie zitten voor de ontmoeting met de Fransen. De verdedigers moesten de kwartfinale tegen Portugal aan zich voorbij laten gaan wegens lichte blessures, maar zij lijken op tijd hersteld voor de strijd om een plek in de finale van het WK.

De hoop is dat ook aanvoerder Romain Saïss op tijd terug is voor de kraker. Hij had tegen Portugal last van zijn bovenbeen en lijkt fysiek op zijn tandvlees te lopen. Ook Hakim Ziyech kwam niet ongeschonden uit de strijd met Portugal. De spelmaker moest zich na een harde tackle na rust laten wisselen, maar de schade lijkt mee te vallen voor de linkspoot.

Marokko en Frankrijk staan woensdagavond tegenover elkaar. Inzet is een plek in de finale. In de andere halve finale nemen Argentinië en Kroatië het tegen elkaar op.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen