Top Premier League strijdt om Dumfries, 'Inter weigert ruildeal'

14 december 2022, 21:34

Denzel Dumfries maakte in de achtste finale van het WK grote indruk door Oranje met twee assist én een treffer langs de Verenigde Staten te leiden. Zijn puike optreden had hem een overgang naar de Premier League kunnen opleveren, maar zijn club Internazionale zou inmiddels een ruildeal hebben afgewezen.

Dat schrijft Caught Offside woensdag. Volgens het bericht was Arsenal zeer concreet voor de rechter vleugelverdediger. De koploper van de Premier League zou een spelersruil hebben voorgesteld waarbij de Japanner Takehiro Tomiyasu de omgekeerde weg zou bewandelen, maar de Italianen willen alleen praten als er een volledig financiële vergoeding tegenover het vertrek van Dumfries zou staan. 

Inter zou hopen een bedrag van tussen de 50 en 60 miljoen euro over te houden aan de verkoop van Dumfries en zou pas willen praten als er een openingsbod van minimaal 40 miljoen op tafel ligt. De kans dat Arsenal een dergelijk bedrag aan hem wil uitgeven deze winter wordt klein geacht. The Gunners zouden de prioriteit geven aan het aantrekken van een spits, aangezien Gabriel Jesus voorlopig buitenspel staat. 

Concurrentie

Maar Arsenal is bepaald niet de enige Premier League-club die dingt naar de hand van Dumfries. Ook Manchester United zit volgens transferexpert Fabrizio Romano op het vinkentouw. De club van Erik ten Hag hoopt zo snel mogelijk afscheid te nemen van Aaron Wan-Bissaka en zou dan enkel Diogo Dalot nog als optie voor rechts achterin overhouden. Ook Chelsea houdt volgens verschillende media de situatie van Dumfries nauwlettend in de gaten. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen