Feyenoord terug in Nederland met WK-ganger en oude bekende

20 december 2022, 13:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord is teruggekeerd van het trainingskamp in Portugal en trainde dinsdag weer op het eigen complex 1908. Bij de Rotterdammers keerde een WK-ganger terug bij de selectie, terwijl zich ook een oude bekende meldde op het trainingsveld.

Sebastian Szymanski voegde zich weer bij zijn teamgenoten nadat hij op het WK met Polen in de achtste finale werd uitgeschakeld door de latere finalist Frankrijk. Szymanski kreeg in het eerste groepsduel met Mexico (0-0) een basisplaats toebedeeld, maar verdween in de volgende twee poule-duels met Saoedi-Arabië (2-0 winst) en Argentinië (2-0 verlies) uit het elftal. In de achtste finale keerde hij echter terug in de basis. Na ruim een uur moest hij tegen de Fransen bij een 1-0 achterstand plaatsmaken voor Arkadiusz Milik.

Naast Szymanski mocht Feyenoord ook een oud-speler verwelkomen op het trainingsveld. Nadat eerder Nick Marsman al in Rotterdam arriveerde om zijn conditie op peil te houden, was vandaag de persoon van Kenneth Vermeer te ontwaren. De inmiddels 36-jarige doelman is op zoek naar een nieuwe club omdat zijn verbintenis met het Amerikaanse Cincinnati eind december afloopt. 

Feyenoord bereidt zich voor op de hervatting van de Eredivisie. Op zondag 8 januari gaat de verrassende koploper van de competitie op bezoek bij nummer zeven FC Utrecht. De ploeg van Arne Slot beëindigde de eerste seizoenshelft, die werd ingekort door de start van het WK eind november, met 33 punten. Daarmee heeft het drie punten meer dan naaste belagers Ajax en PSV, terwijl AZ op vier punten achterstand staat. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen