Cody Gakpo laat Lozano achter zich en wordt duurste PSV'er ooit

26 december 2022, 23:18   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV-aanvaller Cody Gakpo is met zijn transfer naar Liverpool de duurste uitgaande speler in de historie ooit. De buitenspeler levert dus minimaal een bedrag van 42 miljoen euro, want dat is hetgeen waarvoor Hirving Lozano ooit naar Napoli vertrok. Beide clubs doen geen uitspraak over de hoogte van de transfersom.

Via het clubkanaal laat PSV weten dat er geen bedragen worden gecommuniceerd door beide clubs. "Maar dit is een recordtransfer voor PSV", laat algemeen directeur Marcel Brands. In de Engelse media wordt gesproken over een bedrag van 56 miljoen euro, terwijl transferspecialist Fabrizio Romano spreekt over een basisbedrag van zo'n veertig miljoen euro met nog bonussen van zeventien á achttien miljoen euro.

Gakpo verschijnt niet meer op de training van de Eindhovenaren. PSV heeft in elk geval minimaal de gewenste vijftig miljoen euro te pakken, meldt PSV-watcher Rik Elfrink. Na Lozano gingen Memphis Depay (34 miljoen), Steven Bergwijn (30 miljoen) en Donyell Malen (30 miljoen) over de toonbank.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen