Ten Hag wil kalenderjaar goed afsluiten; United treft Wolves

31 december 2022, 09:00   Bijgewerkt: 29 december 2022, 14:18

Erik ten Hag staat aan de vooravond van zijn laatste wedstrijd van 2022. De manager van Manchester United heeft een roerige seizoenshelft achter de rug en zal op goede wijze willen afsluiten. Er wacht op de valreep nog een bezoekje aan Wolverhampton Wanderers. Samen met Jack's blikt FCUpdate.nl alvast vooruit op dit duel.

Premier League

United begon dramatisch aan het tijdperk Ten Hag, maar is inmiddels terug in de race voor de bovenste plekken. Een rol in de titelstrijd lijkt wat overdreven, meedoen om de tickets voor de Champions League is een betere doelstelling. Een overwinning van The Red Devils levert je vlak voor Oud & Nieuw 1.92 keer je inzet op. Een resultaat voor het ploeterende Wolverhampton Wanderers is lucratiever. Denk je dat Ten Hag punten gaat verspelen. Dat kan je [a,https://jacks.nl/promoties/fcupdate_sports?utm_source=fcupdate&utm_medium=headline%2Bbanner&utm_campaign=welcomeoffer&,_blank,3.75 keer] (gelijkspel) of [a,https://jacks.nl/promoties/fcupdate_sports?utm_source=fcupdate&utm_medium=headline%2Bbanner&utm_campaign=welcomeoffer&,_blank,4.25 keer] (overwinning Wolves) je inleg opleveren.

Martial & Rashford

Ten Hag is er op Old Trafford in geslaagd om Anthony Martial en Marcus Rashford weer de goede kant op te krijgen. De aanvallers betaalden het vertrouwen van hun trainer eerder deze week nog terug tijdens de 3-0 overwinning op Nottingham Forest. Martial en Rashford scoorden allebei voor eigen publiek en willen dat op bezoek bij The Wolves natuurlijk weer doen. Een treffer van Martial is goed voor 3.25 keer in je inzet. Een doelpunt van Rashford levert nog iets meer op. Wie denkt dat de Engelsman scoort, kan [a,https://jacks.nl/promoties/fcupdate_sports?utm_source=fcupdate&utm_medium=headline%2Bbanner&utm_campaign=welcomeoffer&,_blank,3.40 keer de inzet] verdienen.

El Mapache

Wolverhampton Wanderers draait dus nog voor geen meter en heeft pas tien keer gescoord in de Premier League. Dat is het laagste aantal van alle ploegen in de competitie. De droogte is mede te wijten aan Diego Costa, die werd gehaald als extra hulp in de strijd tegen degradatie. Scoren deed de Braziliaanse Spanjaard echter nog niet, al zou het openen van zijn rekening tegen Manchester United natuurlijk erg fraai zijn. De 34-jarige spits zal daar ongetwijfeld op azen. Een doelpunt van Costa kan je 4.20 keer je inzet opleveren.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen