Brands zet streep door genoemde naam als vervanger Gakpo bij PSV

30 december 2022, 21:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV hoopt zich komende maand te versterken met een nieuwe aanvaller. De Eindhovenaren verkochten deze week Cody Gakpo voor een recordbedrag aan Liverpool. De directeur van de topclub weet dat het echter noodzakelijk is om de selectie van een kwaliteitsimpuls te voorzien.

"We gaan de komende weken kijken of we iets kunnen doen op de markt", vertelde Brands voorafgaand aan het oefenduel met AC Milan voor de camera van Veronica. "Maar het kan alleen als er een speler is die ons versterkt. Een nieuwe Cody zullen we niet gaan halen, want Cody is Cody. Maar we zullen gaan kijken of en hoe we hem gaan vervangen."

Afgelopen zomer deden de Eindhovenaren al zaken met het oog op het vertrek van de Oranje-international. "Met het aantrekken van Anwar El Ghazi hebben we er al op geanticipeerd. We doen het rustig aan en overleggen met onze coach Ruud van Nistelrooij over wat de meest verstandige beslissing is. Jesper Karlsson is een goede speler, maar hij staat niet op ons lijstje." PSV hervat de Eredivisie op 7 januari tegen Sparta.

In het oefenduel met AC Milan, dat met 3-0 werd gewonnen, greep Noni Madueke vrijdagavond de spotlights. De Engelse aanvaller, die de eerste seizoenshelft kwakkelde met zijn fitheid, groeide met twee doelpunten uit tot man van de wedstrijd. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen