Ajax moet rekening houden met nieuwe poging van Chelsea

2 januari 2023, 16:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Chelsea overweegt zich deze maand weer bij Ajax te melden voor Edson Álvarez, zo weet The Athletic te melden. De Londense club probeerde de 25-jarige Mexicaanse middenvelder afgelopen zomer ook naar Stamford Bridge te halen, maar slaagde daar toen niet in.

Een bod van 50 miljoen euro was niet genoeg om Ajax te overtuigen om Álvarez te verkopen, tot teleurstelling van de speler zelf. Of Chelsea nu meer kans heeft om de middenvelder aan te trekken, is nog maar de vraag. Ajax zal zijn sterkhouder middenin het seizoen niet willen kwijtraken, niet in de laatste plaats omdat er slechts beperkte tijd is een vervanger te halen.

Het is onzeker of Chelsea daadwerkelijk een tweede keer gaat proberen Álvarez te kopen. Er staan meer middenvelders op het Londense lijstje, onder wie Enzo Fernandez, Jude Bellingham, Moises Caicedo en Alexis Mac Allister. Chelsea wil zich bovendien aanvallend versterken, wat zou betekenen dat er minder budget is voor de vacature op het middenveld.

Andere Engelse clubs

Newcastle United zou niet langer in de race zijn voor de handtekening van Álvarez. De ambitieuze club wil naar verluidt liever een middenvelder aantrekken die reeds over Premier League-ervaring beschikt. Bij West Ham United, dat net boven de degradatiestreep staat, zou hij nog wel op het lijstje staan. Het contract van Álvarez bij Ajax loopt nog twee en een half jaar door, tot de zomer van 2025.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax moet eens wat vaker "nee" gaan zeggen óf de absolute hoofdprijs vragen. Anders heb je elk seizoen leegloop.

GJAM
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

100M voor Pipo de Cl... vind je niet de absolute hoofdprijs??

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik vind het geen Pipo. En die 100 gaan ze niet krijgen.

GJAM
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

In deze correct, ik doelde eigenlijk op een transfer van afgelopen zomer naar ManU, toen werd er namelijk dus al de hoofdprijs gevraagd.

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hopen dat ze nu wel hun werk hebben gedaan qua schaduwlijst.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen