Drama voor Van de Beek; flinke knieblessure dreigt na botsing

3 januari 2023, 22:05   Bijgewerkt: 3 januari 2023, 22:10

Donny van de Beek is dinsdagavond geblesseerd geraakt in de wedstrijd tussen Manchester United en AFC Bournemouth. De middenvelder mocht eindelijk weer eens in de basis beginnen namens The Red Devils. Vlak voor de rust ging het echter helemaal mis na een ongelukkig duel met Marcos Senesi.

Erik ten Hag besloot de 25-jarige middenvelder tegen Bournemouth weer eens aan de aftrap te laten verschijnen. Dit seizoen speelt Van de Beek andermaal geen serieuze rol bij de hoofdmacht van de Engelse grootmacht. Het was voor de ex-Ajacied pas zijn zevende wedstrijd in de competitie. Daarnaast was hij twee keer van de partij in de Europa League en eenmaal in de League Cup. Dat deed hij voornamelijk als invaller.

In de wedstrijd tegen Bournemouth ging het vervolgens helemaal mis voor Van de Beek. Hij kwam ongelukkig in botsing met ex-Feyenoorder Senesi, die op Old Trafford na een vervelende glijpartij hard in botsing kwam met Van de Beek. Dat betekende meteen einde wedstrijd voor de negentienvoudig international van Oranje. Hij moest zich noodgedwongen laten vervangen en stond zijn plekje op het middenveld af aan Alejandro Garnacho.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen