Jans over begeerde Zerrouki: "Ik geloof niet in De Telegraaf"

7 januari 2023, 09:25

Feyenoord hoopt zich deze maand te kunnen versterken met Ramiz Zerrouki. De middenvelder van FC Twente stond afgelopen zomer al hoog op het verlanglijstje van de Rotterdammers, maar toen konden de clubs het niet eens worden over de transfersom. In De Kuip heeft men naar verluidt goede hoop dat het deze maand wél rond komt, al gaat FC Twente-trainer Ron Jans ervan uit dat Zerrouki 'gewoon' in Enschede blijft.

Feyenoord reikte in het afgelopen seizoen tot de finale van de Conference League en dat bleef natuurlijk niet onopgemerkt. Trainer Arne Slot zag een groot aantal sterkhouders vertrekken en kreeg er veel nieuwe spelers voor terug. Maar een vervanger voor Fredrik Aursnes, die een ijzersterk seizoen beloonde met een transfer naar Benfica, kwam er niet. Slot zag in Zerrouki de ideale nieuwe verdedigende middenvelder, maar Feyenoord kon én wilde niet voldoen aan de hoge vraagprijs van FC Twente. Deze maand wagen de Rotterdammers een nieuwe poging en volgens het doorgaans goed geïnformeerde 1908.nl nadert hun bod de vraagprijs van FC Twente.

Lees ook: 'Feyenoord nadert vraagprijs; transfer Zerrouki steeds waarschijnlijker'

Maar als het aan Jans ligt, gaat Zerrouki ook deze maand helemaal nergens heen. "Ik zat net naar de stand te kijken en dat zegt eigenlijk al genoeg", reageerde Jans vrijdagavond na afloop van FC Twente-FC Emmen (2-0) voor de camera van ESPN. Dankzij de 2-0 overwinning op FC Emmen is het verschil tussen Feyenoord en FC Twente nog maar drie punten in het voordeel van de Rotterdammers, al komen zij zondag nog in actie tegen FC Utrecht. Jans gaat ervan uit dat hij ook in de tweede seizoenshelft een beroep kan doen op Zerrouki. "Ik hoop en eigenlijk verwacht ik ook dat het gaat lukken om hem te behouden." Wat de media schrijven, interesseert Jans niet. "Ik geloof al mijn hele leven niet in De Telegraaf, in geen enkele krant, dus ik wil graag de feiten weten."

Geen uitspraken

Zerrouki, die zich tegen FC Emmen na 78 minuten liet vervangen, verscheen na afloop ook voor de camera. De middenvelder wilde echter niks kwijt over de interesse van Feyenoord. "Ik heb voor mezelf besloten dat ik liever niet over dit onderwerp wil praten. Er wordt genoeg geschreven en gezegd en daar wil ik het graag bij houden. Of ik er anders in sta dan in de zomer? Ook daar wil ik geen antwoord op geven. Iedereen zegt en schrijft wat. We gaan zien hoe het gaat lopen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Schattig dit . Ik begrijp best dat je je speler niet wil laten gaan . Maar blijf wel realistisch . Of het nu Feyenoord is ,of een andere grotere club dan twente . Bij een bepaald bedrag is hij niet meer te houden en gaat hij gewoon . Iedereen is te koop . Komt bij dat de speler zelf ook dolgraag wil . Dat is nu eenmaal zoals het is . Als spelers van ajax ,psv,of feyenoord aanbiedingen krijgen van pl clubs etc etc . Willen ze en gaan ze ook weg bij een redelijk bod .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen