Toornstra blij met punt tegen oude liefde: "Heb ik vooraf gezegd"

8 januari 2023, 15:55   Bijgewerkt: 8 januari 2023, 16:02

Jens Toornstra was met zijn doelpunt van grote waarde tijdens het gelijkspel tussen FC Utrecht en Feyenoord. De middenvelder maakte afgelopen zomer de overstap van Rotterdam naar Utrecht en deed zijn ex-ploeggenoten pijn in De Galgenwaard. Die treffer vierde hij vervolgens op ingetogen wijze.

"Ik had vantevoren al gezegd dat ik wel zou juichen, maar wel met respect", aldus Toornstra tegenover ESPN. "Volgens mij is dat wel gelukt. Ik ben nooit een uitbundige juicher, dus dit ging natuurlijk. We hebben zeventig minuten lang goed verdedigd en weinig weg gegeven. Daarna gaat Feyenoord drukken en moeten wij wat meer achteruit. Er waren wel hachelijke momenten, dan kan die bal ook verkeerd vallen. Wat dat betreft is 1-1 tegen de koploper een prima resultaat."

Utrecht wil graag Europa in en in die strijd is iedere puntje van groot belang. Door het gelijkspel tegen de koploper heeft de club uit de Domstad nu 25 punten en bezet het de zevende plaats. Volgende week wacht een bezoekje aan Go Ahead Eagles. "Dit biedt hoop voor de toekomst. We hebben als team goed gespeeld en veel energie in deze wedstrijd gelegd. In het laatste kwartier ebt dat een klein beetje weg. Maar dat is misschien ook wel logisch tegen zo'n tegenstander."

Michael Silberbauer

Ook de nieuwe trainer, Michael Silberbauer, was tevreden met het punt. "Als je niet kunt winnen, neem je dit punt mee. Het was een goede wedstrijd van onze kant, de verschillen waren klein. Als we iets rustiger en gelukkiger waren, hadden we misschien de 2-0 kunnen maken. Als je dat niet doet, weet je dat Feyenoord ons onder druk kan zetten. Ik kan de jongens niks kwalijk nemen. Ze moeten altijd de energie in de wedstrijd leggen", vertelde de Deen voor de camera van ESPN.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen