Tadic vindt vertrek van Blind jammer: "Natuurlijk mis ik hem"

8 januari 2023, 19:02

Dusan Tadic vindt het jammer dat Daley Blind deze winter is vertrokken bij Ajax. Het contract van de verdediger werd verscheurd, waarna hij afgelopen week tekende bij het Duitse Bayern München. Tadic vierde samen met Blind bij Ajax de afgelopen seizoenen grote successen.

"We zijn 4,5 jaar geleden allebei naar Ajax gekomen en hebben samen een geweldige tijd met goede resultaten beleefd", gaf de aanvoerder van de Amsterdammers zondagmiddag aan op de persconferentie na het duel tegen NEC (1-1). "Natuurlijk mis ik hem, maar ik weet ook niet precies wat er is gebeurd. We moeten verder", aldus de Servische buitenspeler, die zag dat Ajax zichzelf enorm tekort deed in De Goffert.

"Vooral in de eerste helft hadden we veel vaker moeten scoren, maar toch vond ik ons in de eerste helft goed spelen", aldus Tadic, die ook weet dat het uiteindelijk toch om het afmaken van de kansen draait. "We moeten die kansen wel benutten. Jasper Cillessen keepte erg goed, maar wij moeten vaker scoren", is de 34-jarige buitenspeler van mening.

Lees ook: Vertrek zoon Daley woog mee bij Danny Blind: "Maar was niet dé reden"

Tadic had zelf met een assist nog wel een belangrijk aandeel bij de treffer van de Amsterdammers, maar de teleurstelling van het gelijkspel zal ook bij hem overheersen. Zeker ook aangezien Ajax door de remise in Nijmegen al vier duels op rij niet heeft gewonnen: "Natuurlijk is dat niet goed. We moeten veel beter", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen