Bizarre beelden: Correa probeert grensrechter te raken na vlagsignaal

9 januari 2023, 09:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bizarre beelden uit Spanje waar Atlético Madrid-aanvaller Ángel Correa een assistent-scheidsrechter heeft belaagd nadat hij een vlagsignaal gaf. Correa schopte de bal richting de assistent, de beelden lijken verdacht veel op die van Arda Turan die in 2015 - ook tegen Barcelona - een schoen gooide naar de grensrechter. 

Tijdens de topper tegen FC Barcelona stonden de Madrilenen met 0-1 achter toen Correa langs ze zijlijn een aanval wilde opzetten, maar de bal uit ging. Na het vlagsignaal van de assistent leek Correa met de buitenkant van zijn schoen de bal riching de arbiter te willen schieten. Gelukkig voor de Argentijn raakte hij de assistent niet en kwam hij er vanaf met een gele kaart.

Rood aangelopen

Ferran Torres en Stefan Savic werden wel zwaarder bestraft. De twee kemphanen kwamen in de blessuretijd in de clinch terrecht ter hoogte van de middenlijn en begonnen elkaar te knijpen, aan elkaars haren te trekken en ellebogen uit te delen. Het leek meer op een judowedstrijd dan een voetbalwedstrijd. Beide heren moesten het opstootje bekopen met rood.

Lees ookBizarre beelden: knijpen

Barcelona ging uiteindelijk met de volle buit aan de haal na een vroege treffer van Ousmane Dembélé. De Blaugrana staat nu drie punten los van concurrrent Real Madrid nadat Villarreal wist te stunten tegen De Koninklijken door met 2-1 te winnen. Frenkie de Jong begon in de basis voor zijn club, maar werd na een uur al gewisseld door trainer Xavi. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen