Feyenoord kent twijfelgeval in aanloop naar topper tegen Ajax

16 januari 2023, 19:05

Het is nog onzeker of Javairô Dilrosun zondag namens Feyenoord in actie kan komen tegen Ajax. De 24-jarige aanvaller kampt volgens journalist Dennis Kranenburg van RTV Rijnmond met een knieblessure en miste om die reden de wedstrijd tegen FC Groningen van afgelopen weekend.

Dilrosun kreeg op 8 januari bij de Eredivisie-hervatting tegen FC Utrecht (1-1) een tik tegen de knie en heeft daar, ondanks dat hij een aantal dagen later meespeelde in de bekerwedstrijd tegen PEC Zwolle (3-1), nog steeds last van. Het was voor Arne Slot reden om Dilrosun zondag niet op te nemen in de wedstrijdselectie tegen Groningen.

Onduidelijk is of Dilrosun komende zondag tegen Ajax wel weer van de partij is. De aanvaller is, mits fit, in principe basisspeler bij Feyenoord. Dilrosun kwam afgelopen zomer over van Hertha BSC en heeft in Rotterdamse dienst tot nu toe 22 wedstrijden gespeeld. Daarin was hij goed voor vier doelpunten en vijf assists.

Druk bij Ajax

De wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax belooft een spannende te worden. De druk ligt vooral bij de Amsterdammers, die na vijf wedstrijden zonder zege weer eens hopen te winnen. Feyenoord vergroot bij een zege de voorsprong op Ajax naar acht punten. AZ (nu vier punten minder), PSV (nu vijf punten minder) en FC Twente (nu zes punten minder) zijn de andere titelkandidaten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen