'Feyenoord wil voor Ajax-uit versterking en doet ultieme poging'

17 januari 2023, 07:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het had er alle schijn van dat Feyenoord de strijd om Jerdy Schouten definitief had opgegeven, maar volgens transferspecialist Gianluca Di Marzio hebben de Rotterdammers tóch nog een eerste officiële bod uitgebracht. Het zou een ultieme poging zijn van Feyenoord om de Nederlander in deze window toch nog naar De Kuip te halen.

Dat schrijft Di Marzio althans in de nacht van maandag op dinsdag. Bologna heeft een eerste bod ontvangen en dat is ook meteen een definitief bod. Dat is een opvallend bericht, aangezien algemeen directeur Dennis te Kloese eerder nog te kennen gaf dat er wel degelijk interesse was geweest, maar dat Feyenoord inmiddels was doorgeschakeld.

Mogelijk wil Feyenoord met deze poging toch nog kijken of er wat mogelijk is rond Schouten. Het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl schreef eerder deze week dat Feyenoord hoopt dat er voor de kraker tegen Ajax komend weekend een eerste versterking is gepresenteerd. Wellicht wil de club met dit ultieme bod toch kijken of dat Schouten zou kunnen zijn.

Lees ookFeyenoord zet in zoektocht naar middenvelder streep door één naam

Veel verdere details over het aanbod van de Stadionclub brengt Di Marzio niet naar buiten. Eerder werd duidelijk dat Bologna niet wenste mee te werken aan een verhuurperiode van de Nederlander en ook voor een koopdeal stonden ze niet te springen. Anders moest er naar verluidt zo'n acht tot tien miljoen euro op tafel komen, wat Feyenoord normaliter niet kan betalen. Ook de transfersom van vijftien miljoen euro is gevallen, dat lijkt helemaal onbereikbaar voor Feyenoord, dat dus nog wel een ultieme laatste poging doet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

AKers21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

een jaar geleden nog voor 8 ton op te halen bij excelsior

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen