Triest: MLS-middenvelder (25) overlijdt na tragisch ongeluk

19 januari 2023, 16:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De Engelse voetballer Anton Walkes is op 25-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn club Charlotte FC donderdagochtend bevestigd op de clubkanalen. 

Walkes is afkomstig uit de jeugd van Tottenham Hotspur, maar wist nooit door te breken tot het eerste elftal. De defensieve middenvelder vervolgde zijn carrière bij het Engelse Portsmouth, waarna hij in 2020 de overstap maakte naar de MLS, door voor Atlanta United te gaan spelen. Na twee seizoenen stapte Walkes over naar Charlotte, waarvoor hij tot 23 wedstrijden kwam. 

Donderdagochtend (lokale tijd) heeft die club zijn overlijden bevestigd. "Charlotte Football Club bevestigt het tragische nieuws dat Anton Walkes donderdagochtend is overleden na een ongeluk in het zuiden van Florida. Moge hij in vrede rusten", meldt Charlotte. 

Bootongeluk

Hoewel er momenteel nog weinig bekend is over de doodsoorzaak van Walkes, wordt er in de Amerikaanse media gespeculeerd dat er een bootongeluk vooraf zou zijn gegaan aan zijn overlijden. Volgens de Miami Herald zou er een botsing tussen twee boten hebben plaatsgevonden, die Walkes fataal is geworden. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen