'PSV vangt bot voor nieuwe verdediger, interesse voor Feyenoord-talent'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

20 januari 2023 – PSV hoopt de achterhoede te versterken met CJ Egan-Riley (19). De Eindhovenaren hebben een huurvoorstel met koopoptie gedaan bij eigenaar Manchester City, maar er is nog geen akkoord tussen alle partijen. Op dit moment wordt hij nog verhuurd aan Burnley, dat op haar beurt hoopt te shoppen in het Philips Stadion.

'PSV vangt bot voor nieuwe verdediger, interesse voor Feyenoord-talent'

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Egan-Riley komt amper tot niet aan bod bij Burnley, aan wie hij wordt verhuurd. In de hele eerste seizoenshelft kwam hij tot drie optredens in het Championship, opgeteld echter slechts negentien minuten. Dat is minder dan hij in het eerste team van Manchester City speelde: vorig seizoen maakte hij in de achtste finale van de Champions League tegen Sporting Portugal bijvoorbeeld nog de negentig minuten vol. In totaal kwam hij tot drie officiële optredens tegen The Citizens. Het is onduidelijk of PSV in hem een versterking voor de A-ploeg of het beloftenelftal. 

Lees ook: PSV casht opnieuw enorm: bijna veertig miljoen voor Madueke

PSV wil Seelt nog niet kwijt
Andersom hoopt Burnley ook te shoppen in Eindhoven: Jong PSV-verdediger Jenson Seelt staat in de Engelse belangstelling. Hoewel het bod werd verhoogd tot een bedrag dat kan oplopen tot ruim twee miljoen euro en Seelt zelf ook graag naar de Championship-club wil, is PSV nog altijd niet akkoord met het voorstel. De kans is wel groot dat Burnley terugkeert om Seelt op te pikken.

Excelsior wil Feyenoord-talent oppikken
Ook uit Rotterdam kwam transfernieuws: Excelsior hoopt te shoppen bij buurman Feyenoord, zo schrijft het Algemeen Dagblad. De twintigjarige middenvelder Noah Naujoks staat hoog op het verlanglijstje van Excelsior. Het talent kwam bij Feyenoord dit seizoen tot twee keer toe als invaller binnen de lijnen in de Eredivisie en beschikt over een aflopend contract. Van die situatie hopen de Kralingers te profiteren. Eerder werden Kik Pierie (Ajax) en Peer Koopmeiners (AZ) al binnengehaald.


 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Feyenoord

  gerelateerd