Dit is de opstelling van Manchester United tegen Nottingham Forest

25 januari 2023, 20:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De opstelling van Manchester United voor de halve finale van de League Cup tegen Nottingham Forest is bekend. Hoewel Erik ten Hag enkele wijzigingen doorvoert, treden The Red Devils met een sterk elftal aan op City Ground. Tyrell Malacia en Wout Weghorst maken daar deel van uit. De ontmoeting tussen Nottingham Forest en Manchester United gaat om 21.00 uur van start.

Ten Hag wijzigt zijn opstelling ten opzichte van de verloren Premier League-topper tegen Arsenal (3-2) op drie plekken. David de Gea staat onder de lat bij Manchester United, terwijl Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelöf, Lisandro Martínez en Malacia de verdediging vormen. Op het middenveld keert Casemiro terug van een schorsing. Hij wordt daar vergezeld door Bruno Fernandes en Christian Eriksen.

Voorin kiest Ten Hag wederom voor Antony, Wout Weghorst en Marcus Rashford. Voor Weghorst, die nog geen twee weken in dienst van Manchester United is, wordt het zijn derde optreden voor zijn nieuwe club. De Nederlandse spits stond vorige week tegen zowel Crystal Palace als tegen Arsenal in de basis. Scoren deed hij nog niet, maar de kritieken in Engeland zijn vooralsnog gematigd positief.

Manchester United kan zich vanavond nog niet plaatsen voor de finale van de League Cup. De halve finale tegen Nottingham Forest wordt namelijk over twee wedstrijden gespeeld. De return zal volgende week woensdag plaatsvinden. In de eventuele finale neemt de ploeg van Ten Hag het op tegen Newcastle United of Southampton, de ander halvefinalisten. Manchester United rekende eerder dit toernooi af met Aston Villa, Burnley en Charlton Athletic.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen