Harde kern Ajax gaat met zakdoekjesactie onvrede laten blijken

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

25 januari 2023 – De harde kern van Ajax komt donderdagavond in het thuisduel met FC Volendam in actie om zijn onvrede te laten blijken over de sportieve problemen. De F-Side roept zijn mede-supporters op om een witte zakdoek mee te nemen naar de Johan Cruijff ArenA en daar in de vijfde minuut mee te zwaaien.

Harde kern Ajax gaat met zakdoekjesactie onvrede laten blijken

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het is crisis in Amsterdam. Ajax is binnen een mum van tijd van de eerste naar de vijfde plaats afgezakt. De laatste Eredivisie-zege dateert van 22 oktober vorig jaar, toen er met 1-4 werd gewonnen bij RKC Waalwijk. Daarna werden achtereenvolgens punten verspeeld tegen PSV (1-2), Vitesse (2-2), FC Emmen (3-3), NEC (1-1), FC Twente (0-0) en Feyenoord (1-1).

De aanhang van Ajax snakt naar een ommekeer. De harde kern is de situatie zo zat dat het een statement gaat maken. 'Helaas heeft Ajax op dit moment last van een zware griep. Neem dus je witte zakdoek mee', stuurt de F-Side daags voor de wedstrijd tegen Volendam via social media de wereld in. Het is de bedoeling dat er in de vijfde minuut met de zakdoekjes wordt gezwaaid.

Onduidelijk is of de zakdoekjes (alleen) bedoeld zijn voor Alfred Schreuder. De trainer wordt in elk geval een deel van de aanhang verantwoordelijk gehouden voor de tegenvallende sportieve prestaties. Niet alleen hij, ook bijvoorbeeld de technische leiding bestaande uit Gerjan Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar krijgt met de nodige kritiek te maken.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Ajax

  gerelateerd