Ajax gaat hard ingrijpen: "Komende dagen gaat er iets gebeuren"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

26 januari 2023 – Met een hoop spandoeken en witte zakdoeken lieten de Ajax-fans tijdens het duel tegen FC Volendam hun ongenoegen blijken met oefenmeester Alfred Schreuder. Ook de spelers van de Amsterdammers hebben zo hun kritiek op de technische staf, daar wordt naar geluisterd volgens de oefenmeester.

Ajax gaat hard ingrijpen: "Komende dagen gaat er iets gebeuren"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Tijdens een gesprek met mental coach Joost Leenders heeft de spelersgroep het ongenoegen geuit over de technische staf. "Het is niet nieuw dat hij met spelers praat of met leden van de staf praat", aldus Schreuder tegenover ESPN voor het treffen met de Palingboeren. "Dat is een goed gesprek geweest. Als er signalen uit de groep komen, moet je dat ook serieus nemen."

Lees ook: Beelden: F-Side pakt Schreuder keihard aan in minuut vijf bij Ajax

Genoemde kandidaten
John Heitinga en René Meulensteen worden bij Ajax volgens De Telegraaf gezien als de meest geschikte personen om te fungeren als assistent-trainers van Alfred Schreuder bij de in crisis verkerende landskampioen. Schreuder is normaal gesproken niet iemand die ver op de zaken vooruit doet, maar licht wel een tipje van de sluier op voor het duel. "Ik denk dat er de aankomende dagen iets gaat gebeuren", vertelt hij geheimzinnig.

Ajax doet volgens de krant een 'klemmend beroep' op de diensten van John Heitinga, die op dit moment trainer is bij Jong Ajax. De oud-verdediger werd in 2019 kampioen van de Keuken Kampioen Divisie met het beloftenelftal van Ajax. Voor het vlaggenschip van de Amsterdammers speelde hij 217 wedstrijden. Meulen steen had zijn jawoord al gegeven aan Ajax, maar wordt geblokkeerd door de Australische voetbalbond waar hij assistent-trainer voor is.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Ajax

  gerelateerd