Feyenoord topfit richting topper, maar twijfels over versterking

27 januari 2023, 14:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord kende deze week een optimale aanloop naar de volgende topwedstrijd tegen FC Twente. Terwijl Ajax, PSV en Twente zelf punten verspeelden, vergrootte de koploper de voorsprong op die clubs door zelf met 2-0 te winnen van NEC. Daar komt bij dat de Rotterdammers in Enschede bijna op volle oorlogssterkte kunnen aantreden. 

Dat vertelde trainer Arne Slot vrijdagmiddag tijdens zijn persconferentie. "Lutsharel Geertruida heeft vandaag niet mee kunnen trainen, maar ik verwacht dat hij er morgen wel weer bij is en zondag gewoon kan spelen", zei hij over het enige lichte twijfelgeval. Uiteraard zal de langdurig geblesseerde Gernot Trauner wel nog ontbreken, maar verder is zijn selectie dus compleet. 

Versterking

Wel bestaat er bij Feyenoord nog twijfel of het wel gaat lukken om de gewenste versterking op het middenveld nog binnen te halen. "31 januari komt dichterbij en er is nog niemand onderweg. We zijn wel bezig, maar of het gaat lukken is een tweede. Dat is bij Feyenoord altijd maar de vraag, omdat wij niet in staat zijn om - zoals andere clubs waar wij mee concurreren - meerdere miljoenen neer te tellen", aldus Slot. 

Wel mocht hij afgelopen week Neraysho Kasanwirjo al verwelkomen, nadat hij op de persconferentie zijn mond al voorbij praatte. "Daar was niet iedereen even blij mee", lachte Slot. "Ik had geen zin om dat nog te ontkennen terwijl het eigenlijk al zo goed als zeker was. Toen had ik het gezegd en moesten mensen achter de schermen nog heel druk bezig, omdat alls snel naar buiten moest. Maar het is niet zo dat ik nu iets geheim hou", verzekerde hij. "Dat we bezig zijn, is helder, maar er is nog niks dat ieder moment kan gaan lukken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

We gaan het wel weer zien zondag . Mooie pot hoop ik . Qua middenvelder ben ik wel benieuwd .

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

goede verdedigende middenvelder met een visie om naar voren te spelen zou mooi zijn iemand die continu aangespeeld wilt worden.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Heb je toch

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als kokcu elke keer terug moet komen naar de cv om de bal op te halen dan klopt er iets niet met de opbouw.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen